Profiel

Met alle expertises in huis bieden wij u complete producten, vanaf ontwerp tot eindproduct

Sheet metal solutions

Hieselaar is een toonaangevend bedrijf in de metaalindustrie met inmiddels ruim 40 jaar ervaring in metaalbewerking. Wij zijn allround metaalproduct en toeleverancier van hoogstaande kwaliteit metaalproducten bewerkt uit plaatstaal. Wij gaan verder dan enkel staalproductie. Onze doelgroep zijn ontwerpers en leveranciers. Zij hebben een probleem in metaal en zijn op zoek naar een oplossing. Hieselaar is probleemoplossend en heeft met zijn jarenlange ervaring en vakkundige kennis voor iedere vraag een oplossing. Zo leveren we altijd een meerwaarde aan het proces.

Met onze uiteenlopende afdelingen als eigen engineering, stanserij, buislaser, draadwerkerijzetterij, lasserij en spuiterij met poedercoating in eigen huis, bieden wij u een compleet pakket aan producten en diensten vanaf ontwerp tot eindproduct. Zo produceren wij project-, kantoor- en winkelinrichting waaronder metalen meubels, winkelinrichting schappen en displays en interieurbouw als metalen wand- en plafondplaten. Ook voor metalen design meubelen kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar metalen halffabrikaten of OEM? Wij voeren staalproductie van metalen deelbewerkingen tot in perfectie uit. Onze industriële- en elektronicabehuizing is een solide behuizing voor uw kostbare elektronica. Daarnaast produceren wij scheepsconsoles voor de scheepsbouw.

Klantgerichtheid, ontwikkeling en innovatie lopen als een rode draad door ons bedrijf. Met 80 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers garanderen wij u optimale aandacht en het beste resultaat. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij garanderen de meest efficiënte productoplossingen door optimaal gebruik te maken van onze vakkundige kennis, techniek, inzet, flexibiliteit en innovatief vermogen.

Hieselaar Nederland BV

Broeikweg 23
2871 RM Schoonhoven

Telefoon: +31(0)182 389999
E-mail: algemeen@hieselaarbv.nl

BTW NL 8204.59.422.B.01
KvK R’dam 24454104
IBAN NL 76 RABO 0109 186931
BIC RABONL2U