PONSEN/LASERSNIJDEN

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, waarmee we kwaliteit van het eindproduct kunnen garanderen

Pons-Lasercombi

Voor het maken van een uitslag uit metalen plaat wordt bij Hieselaar gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Het CNC-stansen en metaal lasersnijden zijn bij Hieselaar niet weg te denken bewerkingen, waarbij een zeer hoge nauwkeurigheid wordt gehaald. Uiteraard komt dit de kwaliteit van het eindproduct ten goede.

Hieselaar beschikt over een volledig geautomatiseerd systeem voor een onbemande productie van metaal ponsen en lasersnijden op basis van twee Trumpf pons-/lasercombi machines. Ons machinepark is modern en innovatief. Productie en bewerkingen vinden plaats met behulp van professionele machines van gerenommeerde leveranciers. Met de onze Trumpf 7000 en 6000L pons/lasersnijmachines kan door middel van metaal stansen en lasersnijden zowel eenvoudige gaten en vervormingen als complexe contouren in een productierun worden vervaardigd.

Hiernaast beschikken wij over een Trumpf 3030 vlakbedlaser waarmee wij ook groot en dik plaatmateriaal zeer accuraat kunnen laseren.

Stopa Magazijn

De twee Trumpf machines zijn gekoppeld aan ons Stopa platenmagazijn. Het Stopa magazijn is volledig geautomatiseerd en biedt ruimte aan 400 palletplaatsen, die gebruikt kunnen worden voor het opslaan van materialen en halffabrikaten. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid de aanvoer van vlakke plaat en afvoer van de plaatuitslagen volledig geautomatiseerd en 24 uur onbemand te laten produceren. Het Stopa magazijn voert het materiaal aan naar de machines in opdracht van een productieplan en voer ook de halffabrikaten af na het ponsen en/of lasersnijden van metaal, die hij vervolgens zelf op een bepaalde plaats in het Stopa magazijn opslaat. Deze halffabrikaten kunnen vervolgens door middel van een computer voor andere afdelingen opgeroepen worden en komen dan via een zijuitgang het Stopa magazijn uit voor verdere bewerking.

Contact

Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Geef Koos Schep een belletje!

Koos Schep
koos@hieselaarbv.nl
+31 (182) 389999

Contactpagina