Poedercoating

Wij bieden een meerwaarde met onze poedercoating in eigen huis

Poedercoating afwerking in eigen huis is essentieel!

Hieselaar kan in tegenstelling tot andere metaalbewerkingsbedrijven poedercoaten in eigen huis. De totaalafwerking kan worden gerealiseerd in onze eigen poederspuiterij, waardoor wij een kwalitatief hoogstaande afwerking kunnen garanderen. Door middel van poedercoating worden onze producten van een duurzame laklaag voorzien.

Metaal poedercoaten is een afwerking die essentieel is voor een perfect eindresultaat. We beschikken over een geheel vernieuwde poederspuiterij met een uiterst moderne volautomatische poedercoat-installatie met een enorme capaciteit. De levertijden zijn hierdoor verkort, de kwaliteit is optimaal en de prijzen blijven scherp!

Poedercoating mogelijkheden

Poedercoating is mogelijk in epoxy, polyester of epoxy-polyester. Na ontvetten, fosfateren en naspoelen met demiwater kan het product in praktisch elke kleur gespoten worden. Met ruim 25 jaar ervaring staat Hieselaar garant voor smetteloos spuitwerk. Wij spuiten ook regelmatig voor collega-bedrijven. Ook zij weten onze kwaliteit en afwerking te waarderen!

Contact

Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Geef Koos Schep een belletje!

Koos Schep
koos@hieselaarbv.nl
+31 (182) 389999

Contactpagina