Expertises

Alle technieken in huis om u te ontzorgen van design tot eindproduct.

Expertises

Met een enthousiast team van engineers en productspecialisten, en een geavanceerd productieapparaat, creëren wij oplossingen voor uw producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.

Op onze engineering afdeling vindt de productontwikkeling en werkvoorbereiding plaats. Ideeën en ontwerpen van de opdrachtgever worden technisch uitontwikkeld door middel van CAD/CAM en 3D engineering. In samenwerking met de opdrachtgever vindt de ontwikkeling plaats vanaf een modelschets of technische tekening. Flexibiliteit ten aanzien van de specifieke wensen staat hier altijd voorop. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien.

We hebben alle technieken in huis voor metaalbewerking. Door middel van ponsen, laseren, en buislaseren wordt het metaal in de gewenste vorm gebracht. Zowel eenvoudige gaten en vervormingen, als complexere contouren kunnen gerealiseerd worden. Voor het zetten van metaal beschikken we over een ruime capaciteit door een aantal moderne CNC-afkantpersen in verschillende tonnages en zetlengtes. In onze metaalzetterij maken professionele vakmensen van plaatuitslagen perfect sluitende producten. In onze lasserij lassen we het metaal nauwkeurig en snel. We beschikken over uitgebreide lassystemen waarmee we alle door u gewenste lasbewerkingen kunnen realiseren. Wij beschikken over een eigen industriële poedercoatinstallatie waarmee wij uw producten van een duurzame laklaag voorzien voor een perfect eindresultaat.

Onze kracht zit in de complete bewerking van metaal. Indien u een compleet product wenst, assembleren we het product tot het gewenste eindproduct. Het product wordt op de montageafdeling compleet gemaakt met diverse componenten. Ook bij het assembleren geldt kwaliteitszorg vanaf de basis tot het eindproduct. De producten worden verpakt en zijn kant en klaar voor de consument.

Contact

Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Geef Frank Peltenburg een belletje!

Frank Peltenburg
frank@hieselaarbv.nl
+ 31 (182) 389999

Contactpagina